Volledig programma (120 studiepunten) versie 8

Onderwijstaal Nederlands - geen Engelstalig traject beschikbaar

1 - algemene opleidingsonderdelen

58
NrCursusRefSemesterMt1Mt2VakgroepLesgeverContactStudietijdSP
1Chemische structuurbepaling112LA24Christian Stevens451204
2Colloïd- en oppervlakchemie212LA24Paul Van Der Meeren601355
3Instrumentele anorganische analyse111LA24Gijs Du Laing37.5753
4Voeding van de mens112LA23John Van Camp601355
5Proceskunde 2111LA24Paul Van Der Meeren601355
6Food Technology [en] 111LA23Koen Dewettinck601355
7Consumentengedrag en marketing van bio-industriële producten212LA27Wim Verbeke601355
8Biochemische analysetechnieken211LA25Els Van Damme30753
9Food Legislation [en] 211LA23Johan Hallaert30753
10Procesregeling212LA26Ingmar Nopens601355
11Bedrijfskunde213EB09Mirjam Knockaert451204
12Kwaliteitsbeheer en risicoanalyse [en] 213LA23Liesbeth Jacxsens601255
13Productinnovatie in de levensmiddelenindustrieJ24LA23Mieke Uyttendaele451806

2 - keuzeopleidingsonderdelen

32
Op te nemen: 32 studiepunten uit 1 tot 6 module(s) met keuzeopleidingsonderdelen en majors uit de onderstaande lijst. Na goedkeuring door de faculteit.

Een volledige major omvat 15 studiepunten.

MT1:

  • Jaar 1: 8 studiepunten
  • Jaar 2: 24 studiepunten

 

 

 

2.1 - major levensmiddelentechnologie

 

2.2 - major voeding en gezondheid

 

2.3 - major voedselveiligheid

 

2.4 - keuzeopleidingsonderdelen aansluitend bij betrokken vakgebieden

 

2.5 - vaardigheden en attitudes

 

2.6 - open keuze

 

3 - masterproef

30
NrCursusRefSemesterMt1Mt2VakgroepLesgeverContactStudietijdSP
1MasterproefJ2430090030